Cereda og Netconomy har en fantastisk samarbejdsaftale

Kontaktperson for Cereda medlemmer

Cereda's faste kontaktperson fra Netconomy er Lars Sørensen.

Kontaktinformation
Telefonnummer: 28 59 28 14
E-mail: lars@netconomy.eu

Cereda -  (Tidl. Foreningen for freelance bogholdere) og Netconomy har indgået et samarbejde

Det betyder for dig som medlem af Cereda, at du er sikret rigtig gode vilkår og en fordelsagtig pris.

Vi er stolte af at kunne præsentere samarbejdet med Cereda. De Cereda medlemmer vi allerede nu samarbejder med, er yderst professionelle og kommer med input til hvad de anser som vigtigt for deres forretning. For det er jo deres helt egen kundeportal, de bruger. Og vi vil rigtigt gerne lytte. Vi har allerede implementeret mange af de forslag Cereda medlemmer er kommet med, i systemet.

Netconomy er nemlig en kundeportal til dig som bogholder, hvor du nemt kan kommunikere og udveksle data med dine kunder. Vi kan ikke lide at blive sammenligenet med de mere traditionelle regnskabs løsninger som Dinero, Billy's og E-conomic, men skal man gøre det, så er vi meget fokuseret på at det er dit system, og det er dine behov der skal opfyldes.
I modsætning til dem, arbejder vi for dine vilkår som bogholder og altså ikke prøver at 'stjæle' dine kunder ved at mene at bogholdere og revisorer ikke er nødvendige.

Læs mere her på siden om hvordan Netconomy kan hjælpe dig til at få flere kunder, bruge mindre tid per kunde og spare penge. Du kan også prøve Netconomy helt gratis i 30 dage.