Flere og flere virksomheder bruger online regnskabsprogrammer uden en revisor/bogholder

Så hvordan kan du som revisor/bogholder sikre at du får flere kunder, men samtidig gør det nemmere for dig selv og dine kunder?

I de seneste år, er antallet af virksomheder der springer bogholderen/revisoren over eksploderet

Hos Netconomy, er vi glade for at det er blevet så nemt for virksomheder at lave deres regnskab online, i et af de mange programmer der findes. Desværre er der mange som så mener at de ikke har brug for en revisor eller bogholder.
Vi tror på at alle virksomheder har brug for professionel rådgivning, og at du som bogholder/revisor er en vigtig spiller for enhver virksomhed.

I mange af de regnskabsprogrammer du allerede bruger i dag, prøver de at gøre dig overflødig. De prøver at erstatte dig (Se f.eks. her). Det vil vi ikke i Netconomy. Vi mener i stedet at vi kan bruge teknologi til at gøre nogle ting lettere for dig og dine kunder, men at det er dig som professionel der i sidste ende har kompetencerne til at rådgive dine kunder.

Lad os forklare dig konceptet bag Netconomy på 3 minutter

NCpil-groen
Netconomy - Logo

Men hvordan kan Netconomy så hjælpe min virksomhed?

Netconomy er din kundeportal, så du nemt og effektivt kan kommunikere med dine kunder, og de kan aflevere deres data hurtigt og effektivt. Med vores kundeportal, kan du som revisor eller bogholder gå ud og markedsføre dig med at du har din egen kundeportal/online regnskabssystem. Du får en login boks på din hjemmeside og når kunderne logger ind, ser de dit firmas logo og oplysninger.

Whitelabel
Netconomy er systemet bagved, men vi skal ikke markedsføres overfor dine kunder. Hele systemet er 'white labelet', hvilket betyder at dine kunder ser din portal, hjemmeside-adresse og logo, og ikke kommer til at se Netconomy.

Du sender et profesionelt og moderne signal til dine kunder, mens du skaber et stærkere tilhørsforhold, fordi det er dit system de bruger.

Det hele kører i skyen
- Netconomy kan nemt kan tilpasses til forskellige virksomheders behov.
- Alt kører i skyen, med fuldautomatisk backup.
- Du betaler en lav fast månedlig ydelse. Ingen dyre installationsomkostninger eller skjulte gebyrer.
- Tilpasninger virker med den nyeste version, som kommer helt automatisk.
- Det hele kører i din browser, så du ikke skal installere programmer på din PC/MAC.

Simpelt for dine kunder

Dine kunder skal ikke kende til debet og kredit eller de præcise satser for kørselsgodtgørelse. De skal heller ikke forvirres af de mange funktioner i økonomisystemer de ikke skal bruge – de skal blot kunne aflevere dataene til dig nemt og enkelt.

Du kan vælge hvilke moduler dine kunder skal have adgang til. Det giver dem et brugervenligt og overskueligt system, og du kan tilpasse dit system til dine kunders forskellige virksomheder. 

Netconomy taler det sprog, som virksomhedsejere forstår og aflevere dataene i et sprog dit økonomisystem forstår.

Nemt for dig

Når du henter dataene fra kunden via Netconomy platformen, skal du f.eks. ikke bruge tid på at beregne kørsel ud fra de aktuelle satser.
Du får tallene leveret som posteringer, der passer i dit økonomisystem.
Så kan du behandle dem og levere dine professionelle rapporter til din kunde på samme platform.

Så ved kunden altid hvor oplysningerne er, og disse er ikke blot genereret af et system – de er professionelt gennemgået og behandlet af dig.

Funktioner

For revisorer/bogholdere

  • Bla
  • Bla
  • Bla

For dine kunder

  • Bla
  • Bla
  • Bla

Prøv Netconomy gratis i 30 dage

Vi har oprettet testkunder og en kontoplan for dig, så du hurtigt og nemt kan prøve Netconomy.
Skriv din E-mail adresse herunder og prøv vores gratis demo nu - Helt uforpligtende.


Gratis support

Både som demo bruger og når du er i gang, får du gratis support til brugen af systemet.

Ingen binding

Vi giver dig 30 dage gratis, til at prøve alle funktioner i Netconomy. Intet kreditkort nødvendigt. Du modtager aldrig en faktura fra os, medmindre du fortæller os at du ønsker at bruge systemet.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål inden du tilmelder dig, er du mere end velkommen til at kontakte os.